Mat tilberedes med hjertet her!!!

Elvebakken Mat! Vågbøvegen 1309 Tlf: 93404132 / 48106023 Forhåndsbestilling av større retter i god tid. Send gjerne bestillingen på sms.

 

Hei kjære kunder av Elvebakken Mat.
Vi må desverre meddele at pga helsemessige årsaker vil vi ta en pause på ubestemt tid i virksomhet fra 19 mai 2022.
Takker så mye alle våre tålmodige kunder, vi vet det er et potensiale til å utvikle mere her fra Elvebakken, men slik vi driver så blir det for mye jobb og alder begynner å prege.
Vi har vurdert å kanskje flytte mere sentralt og  håper da at vi eventuellt kanskje kan finne noen yngre som kan ta over eiendom og Elvebakken Mat, å kanskje utvikle dette videre med mere aktivitet på paviljongen som vi hadde planer om, men det er noe usikkert enda hva som vil skje.
Mvh. Elvebakken Mat.

 

 

Vi har nå åpent med salg av hamburgere, chips, div. kebabretter, ris, kyllingklubber/vinger og vårruller. (Kyllingspyd og scampi vil  kun gjelde større bestillinger som bestilles tidlig dagen før)

Vi ønsker å fortsette med hovedsakelig å ta imot bestillinger over SMS, da vil vi etterstrebe å få levert bestillingene til avtalt tid +/-

 Det er fullt mulig å bare komme innom, men da kan det kanskje bli noe ventetid, vi vil gjøre vår beste for alle.

 

NB! Husk å bestille i god tid (gjerne dager før når det gjelder store bestillinger) 

Vi har nå innført gavekort for våre produkter som er enkel å betjene, som på en enkel måte gjør det lett å gi en rimelig gave som smaker!!!

 

 Det anbefales å bestille så tidlig som mulig ved vanlig åpningstider!!!

Si i fra om det ønskes chilli, da sparer vi tid og feil med levering👍😋

Fredag  - Kl. 16 - Kl. 22 

Lørdag  - Kl. 14 - Kl. 22:00

Søndag  - Kl. 14 - Kl. 22:00

Vi setter pris på at bestillingen blir sendt via sms slik at bestillingene kan fordeles så riktig som mulig, for små enkle bestillinger fra luka kan vi ta i mellom andra bestillinger.

Det er mulig å bestille større retter for  selskap, men da er det ønskelig å få bestilling flere dager i forveien, slik at vi kan planlegge på en god måte.

 Vi bruker nå hvedsakelig izettle betalingsterminal for kort og for de som har brikke i kortet så behøver man ikke å berøre terminalen med kortet, det går lynraskt.

Vi kan også ta i mot Vipps (nr. 588392) og kontant betaling.

Jeg har jobbet i flere år på Kantinekjøkken på universitet Unis og andre kjøkken. Jeg elsker å lage mat og er nøye og pliktoppfyllende, vi vil lage enkel og rimelig mat med så høy kvalitet som mulig.

Take away, kebab, vårruller, hamburger og pomfrites m.m. kan inntaes på paveliongen hvor vi har noen få bord tilgjengelig, vi vil prøve servere dere så raskt vi kan, men setter pris på forhånds bestilling.

Vi tar høyde for corona, med avstand, desinfeksjon og utplassering av antibac.

Det er ringeklokke ved vindusluke til sokkel og kjøkken!

 

Overskrift

Jeg er en paragraf. Klikk her for å legge til din egen tekst og endre på meg. Jeg er en god plass der du kan fortelle din historie og la dine besøkende vite litt mer om deg.