Mat tilberedes med hjertet her!!!

Elvebakken Mat! Vågbøvegen 1309 Tlf: 93404132 / 48106023 Forhåndsbestilling av større retter i god tid. Send gjerne bestillingen på sms.

 

 

Hei beklager, vil bare bekrefte at vi fra Elvebakken Mat har besluttet å ikke starte opp igjen med catering pga diverse helseproblemer.

 

Vil takke alle våre hyggelige kunder og meddele at vi også vil prøve å finne noen som kan tenke seg å fortsette med det vi satte i gang her.

 

Mange hilsen fra Elvebakken Mat

 

 

 

Vi har nå åpent med salg av hamburgere, chips, div. kebabretter, ris, kyllingklubber/vinger og vårruller. (Kyllingspyd og scampi vil  kun gjelde større bestillinger som bestilles tidlig dagen før)

Vi ønsker å fortsette med hovedsakelig å ta imot bestillinger over SMS, da vil vi etterstrebe å få levert bestillingene til avtalt tid +/-

 Det er fullt mulig å bare komme innom, men da kan det kanskje bli noe ventetid, vi vil gjøre vår beste for alle.

 

NB! Husk å bestille i god tid (gjerne dager før når det gjelder store bestillinger) 

Vi har nå innført gavekort for våre produkter som er enkel å betjene, som på en enkel måte gjør det lett å gi en rimelig gave som smaker!!!

 

 Det anbefales å bestille så tidlig som mulig ved vanlig åpningstider!!!

Si i fra om det ønskes chilli, da sparer vi tid og feil med levering👍😋

Fredag  - Kl. 16 - Kl. 22 

Lørdag  - Kl. 14 - Kl. 22:00

Søndag  - Kl. 14 - Kl. 22:00

Vi setter pris på at bestillingen blir sendt via sms slik at bestillingene kan fordeles så riktig som mulig, for små enkle bestillinger fra luka kan vi ta i mellom andra bestillinger.

Det er mulig å bestille større retter for  selskap, men da er det ønskelig å få bestilling flere dager i forveien, slik at vi kan planlegge på en god måte.

 Vi bruker nå hvedsakelig izettle betalingsterminal for kort og for de som har brikke i kortet så behøver man ikke å berøre terminalen med kortet, det går lynraskt.

Vi kan også ta i mot Vipps (nr. 588392) og kontant betaling.

Jeg har jobbet i flere år på Kantinekjøkken på universitet Unis og andre kjøkken. Jeg elsker å lage mat og er nøye og pliktoppfyllende, vi vil lage enkel og rimelig mat med så høy kvalitet som mulig.

Take away, kebab, vårruller, hamburger og pomfrites m.m. kan inntaes på paveliongen hvor vi har noen få bord tilgjengelig, vi vil prøve servere dere så raskt vi kan, men setter pris på forhånds bestilling.

Vi tar høyde for corona, med avstand, desinfeksjon og utplassering av antibac.

Det er ringeklokke ved vindusluke til sokkel og kjøkken!

 

Overskrift

Jeg er en paragraf. Klikk her for å legge til din egen tekst og endre på meg. Jeg er en god plass der du kan fortelle din historie og la dine besøkende vite litt mer om deg.